Vyhľadávanie





V ponuke je 188 nehnuteľností.
Zoznam nehnuteľností
Novinky a aktuality
2.Obmedzenie platieb v hotovosti     Od 1.1.2013 vstúpil do účinnosti zákon č. 394 / 2012...
1.Energetická certifikácia budov   Predloženie energetického certifikátu pri realitnom obchode sa...

ZNÍŽENÁ CENA ! Predaj rodinného domu v tichej lokalite obce Dvorany nad Nitrou

Cena:
105 000,00 €
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Topoľčany
Obec: Dvorany nad Nitrou
Ulica: Dvorany nad Nitrou
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: pôvodný stav
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 140 m2
Plocha pozemku: 789 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: PP25
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Na predaj rodinný dom v malebnej obci Dvorany nad Nitrou – miesto pre Váš nový domov.

Hľadáte pokojné bývanie v krásnom prostredí, kde môžete vytvoriť domov plný radosti a pohody? Máme pre Vás jedinečnú príležitosť! Ponúkame na predaj rodinný dom v tichej lokalite obce Dvorany nad Nitrou, ktorý len čaká na to, aby sa stal Vašou novou oázou pokoja.

Dom ponúka priestor a možnosti s úžitkovou plochou 140 m² v pôvodnom stave, čo Vám umožňuje prispôsobiť si všetko podľa vlastných predstáv a vkusu. Na prízemí Vás privíta priestranná obývačka s východom na veľký balkón, kde si môžete vychutnať rannú kávu s výhľadom na okolitú prírodu. Vedľa sa nachádza praktická kuchyňa so špajzou, WC a vstup do pivnice, ktorá poskytuje dostatok úložného priestoru. Na poschodí sú tri slnečné izby, ideálne ako spálne, detské izby alebo pracovňa. Nechýba ani kúpeľňa pre pohodlie celej rodiny.

Exteriér domu je skvelým miestom pre aktívny oddych. Predstavte si letné večery strávené pri grile s priateľmi pod prístreškom na dvore, alebo pestovanie vlastných byliniek a zeleniny v skleníku. Na pozemku sa nachádza letná kuchyňa, pivnica na uskladnenie zeleniny a ovocia, ako aj garáž pre Vaše auto či dielňu.

Obec Dvorany nad Nitrou ponúka všetko, čo potrebujete pre spokojný život – materskú školu, potraviny, futbalové ihrisko a rybník. V blízkej obci, vzdialenej len 2 km, nájdete zdravotné stredisko, lekáreň, základnú školu a reštauráciu.

Tento dom čaká len na Vás, aby ste mu vdýchli nový život a vytvorili z neho domov plný krásnych spomienok. Neváhajte a kontaktujte nás už dnes – nechajte sa očariť týmto miestom naživo.

Váš vysnívaný domov je na dosah.

Cena 105 000 €

Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.

Maklér:

makler
Maklér:Peter Paulen
Telefón:0904 441 611
E-mail:paulen-ZVNC-finprofitgroup.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.