Vyhľadávanie





V ponuke je 188 nehnuteľností.
Zoznam nehnuteľností
Novinky a aktuality
2.Obmedzenie platieb v hotovosti     Od 1.1.2013 vstúpil do účinnosti zákon č. 394 / 2012...
1.Energetická certifikácia budov   Predloženie energetického certifikátu pri realitnom obchode sa...

Na prenájom zrekonštruovaný kancelársky priestor o výmere 85 m2 s vlastným vstupom.

Cena:
660,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava II
Obec: Bratislava-Vrakuňa
Ulica: Hradská
Kategória: Komerčné a prevádzkové priestory
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Počet miestností: 3
Podlahová plocha: 85 m2
ID inzerátu: JC7633
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na prenájom úplne nové kancelárske priestory o celkovej výmere 85 m2 s parkovacím miestom a s vlastným dvorom na Hradskej ul. vo Vrakuni. Priestory majú samostatný vchod a nachádzajú sa na 2/2 podlaží kompletne zrekonštruovaného, zatepleného viacúčelového rodinného domu. Ponúkané priestory dispozične pozostávajú z 2 samostatných miestností, chodby (možné využiť napr. ako recepciu), kuchyne s novou kuchynskou linkou a s novými spotrebičmi (plynový sporák, el. rúra, umývačka riadu, chladnička), samostatnej kúpeľne s vaňou, práčkou a s dvomi umývadlami a samostatným WC. Priestory majú štruktúrovanú kabeláž, vlastné plynové kúrenie ovládané cez termostat, sú klimatizované, majú plastové okná so žalúziami, v miestnostiach a na chodbe položené plávajúce podlahy, v kuchyni a v sociálnych zariadeniach je položená dlažba. Vstup do priestorov je po vonkajšom schodisku. Priestory sú zabezpečené alarmom. Priestory je možné využívať aj ako byt. V okolí sa nachádza kompletná občianska vybavenosť: škola, škôlka, obchody, zastávka MHD do 2 min. pešou chôdzou, reštaurácie, banky atď.

Výška mesačného nájmu je 660 EUR / mesiac + energie podľa skutočnej spotreby. S prvým nájomným sa skladá kaucia vo výške jednomesačného nájmu a sprostredkovateľská odmena pre RK vo výške 330 EUR. Káblová TV a optický internet nie sú zahrnuté v cene nájmu. Priestory sú voľné ihneď.

Rozrastáme sa - otvárame nové pobočky - prijímame nových realitných maklérov a finančných poradcov - najvyššie provízne a rozdielové odmeny na trhu. Dosiahnuteľný kariérny a provízny rast. Pre viac informácií kontaktujte makléra. 

Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť

Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte

Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese.

Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.

Maklér:

makler
Maklér:Jozef Červenka
Telefón:0903 266 668
E-mail:cervenka-ZVNC-finprofitgroup.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.