Vyhľadávanie





V ponuke je 188 nehnuteľností.
Zoznam nehnuteľností
Novinky a aktuality
2.Obmedzenie platieb v hotovosti     Od 1.1.2013 vstúpil do účinnosti zákon č. 394 / 2012...
1.Energetická certifikácia budov   Predloženie energetického certifikátu pri realitnom obchode sa...

Na prenájom reprezentatívny kancelársky priestor o výmere 236 m2 v Office Centre Jarošova.

Cena:
10,00 €/m2/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Ulica: Jarošova
Kategória: Komerčné a prevádzkové priestory
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 236 m2
ID inzerátu: JC7624
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame Vám na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory o celkovej výmere 236 mv administratívnej budove na Račianskej ul. v mestskej časti Nové Mesto. Kancelárie sú situované na 7. podlaží a tvoria jeden uzavretý blok s vlastným vstupom, ktorý aktuálne dispozične pozostáva zo vstupnej predsiene, open space priestoru, z troch samostatných miestností, malej zasadacej miestnosti a vlastnej kuchynky. Priestory sú zariadené, sú klimatizované, majú otvárateľné okná, pripojenie na internet, sú vybavené štruktúrovanou kabelážou a prenajímajú sa v štandardnom vybavení, ktorý zahŕňa: SDK priečky, biely náter, stropný kazetový podhľad SDK, interiérové dvere, koberec, stropné svietidlá integrované do pohľadu, kabeláž, EPS, VN a NN.  

Budova v rámci prenájmu priestorov pre nájomníkov ďalej zabezpečuje a ponúka: bezbariérový prístup, recepciu v pracovných dňoch a v pracovných hodinách, 24 hodinovú strážnu službu a kamerový systém, bicyklové stojisko a sprchy v suteréne budovy, stravovanie priamo v budove (prevádzka Pasta & Salad) raňajky, obedy a občerstvenie rôzneho druhu, parkovanie v budove - jedno nadzemné a dve podzemné parkovacie podlažia s takmer 200 parkovacími miestami, zdieľanú zasadaciu miestnosť pre 10 osôb, oddychovú zónu a ďalšie služby budovy kategórie A. Parkovanie je možné priamo v garážovom dome situovanom hneď pri budove a to formou prenájmu parkovacích miest.

Jarošova Office Centre (OC) prešla v roku 2010 kompletnou rekonštrukciou, pri jej obnove boli použité najdostupnejšie moderné technológie a centrálne je lokalizovaná v širšom centre Bratislavy, v blízkosti nákupných centier i rezidenčných komplexov v rýchlo rozvíjajúcej sa lokalite II. a III. obvodu. Budova je umiestnená medzi dvoch hlavnými ťahmi Bajkalská a Vajnorská ul., ponúka výborné napojenie do centra mesta a tiež jednoduché a rýchle napojenie na diaľničný obchvat. OC Jarošova znamená vysokú kvalitu s ľahko upraviteľnými a flexibilnými členeniami priestorov ideálne pre stredné i väčšie spoločnosti.

Cena prenájmu kancelárie 236 m2:

nájomné - 10 EUR / m2 / mesiac

prevádzkové náklady - 2,95 EUR / m2 / mesiac 

preddavok za energie - 1,20 EUR / m2 / mesiac

parkovacie státie - 120 EUR / mesiac

Všetky ceny sú uvedené bez DPH. 

Finálna cena závisí od dĺžky nájmu, rozlohy priestorov, vyžadovaného fit-outu a ďalších špecifikácií.

Sprostredkovateľskú odmenu pre realitnú kanceláriu neplatíte.

Rozrastáme sa - otvárame nové pobočky - prijímame nových realitných maklérov a finančných poradcov - najvyššie provízne a rozdielové odmeny na trhu. Dosiahnuteľný kariérny a provízny rast. Pre viac informácií kontaktujte makléra.

Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť.

Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte.

Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese. Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.

Maklér:

makler
Maklér:Jozef Červenka
Telefón:0903 266 668
E-mail:cervenka-ZVNC-finprofitgroup.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.