Vyhľadávanie





V ponuke je 188 nehnuteľností.
Zoznam nehnuteľností
Novinky a aktuality
2.Obmedzenie platieb v hotovosti     Od 1.1.2013 vstúpil do účinnosti zákon č. 394 / 2012...
1.Energetická certifikácia budov   Predloženie energetického certifikátu pri realitnom obchode sa...

Reprezentatívne kancelárske priestory od 17 m2 v Office Centre Jarošova.

Cena:
340,00 €/mesiac
Kraj: Bratislavský kraj
Okres: Bratislava III
Obec: Bratislava-Nové Mesto
Ulica: Jarošova
Kategória: Komerčné a prevádzkové priestory
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 17 m2
ID inzerátu: JC7623
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

4Ponúkame Vám na prenájom reprezentatívne kancelárske priestory už od 17 m2, v Office Centre Jarošova v mestskej časti Nové Mesto. Budova prešla v roku 2010 kompletnou rekonštrukciou a pri jej obnove boli použité najdostupnejšie moderné technológie. Budova poskytuje jedinečnú flexibilitu, na základe ktorej sa dajú vystavať priestory už od 17 m2 (kancelária) až do 1.150 m2 (celé poschodie) v rámci jedného poschodia, či už ako jednotlivé kancelárie alebo open space. Toto flexibilné dispozičné riešenie priestorov sa ideálne prispôsobuje požiadavkám začínajúcich spoločností, ale aj väčšej a náročnejšej klientely. Klimatizované priestory s otvárateľnými oknami a štruktúrovanou kabelážou sú pripravené na mieru podľa vašich požiadaviek. Štandard priestorov zahŕňa SDK priečky, biely náter, stropný kazetový podhľad SDK, interiérové dvere, koberec, stropné svietidlá integrované do pohľadu, kabeláž, EPS, VN a NN. Budova v rámci prenájmu priestorov pre nájomníkov ďalej zabezpečuje a ponúka: bezbariérový prístup, recepciu v pracovných dňoch a v pracovných hodinách, 24 hodinovú strážnu službu a kamerový systém, bicyklové stojisko a sprchy v suteréne budovy, stravovanie priamo v budove (prevádzka Pasta & Salad) raňajky, obedy a občerstvenie rôzneho druhu, parkovanie v budove - jedno nadzemné a dve podzemné parkovacie podlažia s takmer 200 parkovacími miestami, zdieľanú zasadaciu miestnosť pre 10 osôb, oddychovú zónu a ďalšie služby budovy kategórie A.

Ponúkané menšie administratívne priestory sa nachádzajú na rôznych podlažiach budovy a sú vo výmerách od 17 m2 do 51 m2.

Ceny nájmu a aktuálne voľné kancelárie do 51 m2 (cena zahŕňa nájom, prevádzkové náklady a elektriku):

17 m2 - 340 EUR / mesiac 

34 m2 - 670 EUR / mesiac

Kancelária 51 m:

- nájom 10 EUR / m2 / mesiac

- prevádzkové náklady 2,95 EUR / m2 / mesiac

- preddavok za energie 2 EUR / m2 / mesiac

- parkovacie státie 120 EUR / mesiac

(finálna cena závisí od dĺžky nájmu, rozlohy priestorov, vyžadovaného fit-outu a ďaľších špecifikácií).

Všetky ceny sú uvedené bez DPH.

Dostupné sú aj väčšie obchodné alebo kancelárske priestory o výmere 342 m2 na prízemí budovy so samostatným vchodom do priestorov z ulice, alebo reprezentatívne priestory s fit-outom kategórie A o výmere 576,5 m2 / 1153 m2 umiestnené na 4. poschodí. Pre bližšie informácie k týmto priestorom kontaktujte realitného makléra.

Jarošova Office Centre (OC) je centrálne lokalizovaná v širšom centre Bratislavy, v blízkosti nákupných centier i rezidenčných komplexov v rýchlo rozvíjajúcej sa lokalite II. a III. obvodu. Budova je umiestnená medzi dvoch hlavnými ťahmi Bajkalská a Vajnorská ul., ponúka výborné napojenie do centra mesta a tiež jednoduché a rýchle napojenie na diaľničný obchvat. OC Jarošova znamená vysokú kvalitu s ľahko upraviteľnými a flexibilnými členeniami priestorov ideálne pre stredné i väčšie spoločnosti.    

Sprostredkovateľskú odmenu pre realitnú kanceláriu neplatíte. 

Rozrastáme sa - otvárame nové pobočky - prijímame nových realitných maklérov a finančných poradcov - najvyššie provízne a rozdielové odmeny na trhu. Dosiahnuteľný kariérny a provízny rast. Pre viac informácií kontaktujte makléra.

Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť.

Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte.

Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese. Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA. 

Maklér:

makler
Maklér:Jozef Červenka
Telefón:0903 266 668
E-mail:cervenka-ZVNC-finprofitgroup.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.