Vyhľadávanie





V ponuke je 167 nehnuteľností.
Zoznam nehnuteľností
Novinky a aktuality
2.Obmedzenie platieb v hotovosti     Od 1.1.2013 vstúpil do účinnosti zákon č. 394 / 2012...
1.Energetická certifikácia budov   Predloženie energetického certifikátu pri realitnom obchode sa...

Predám 4-izbovú novostavbu Šurany, Kostolný Sek.

Cena:
dohodou
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nové Zámky
Obec: Šurany
Ulica: Východná
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: vo výstavbe
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 170 m2
Plocha pozemku: 345 m2
Energ. certifikát: neuvedené
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: LuK5
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:


Ponúkame na predaj pripravovanú novostavbu dvojpodlažného rodinného domu v obci Kostolný Sek vzdialenej len 4 km od Šurian. Dom je položený na slnečnom rovinatom pozemku o rozlohe 345 m2 a je orientovaný juhovýchodne.
Dom s rozlohou 170 m2 úžitkovej plochy a celkovou 190 m2 pozostáva z 3 obytných miestností: 1x spálňa, 2x detská izba ďalej obývačka spojená s jedálňou a kuchyňou. K dispozícii je veľká kúpeľňa so sprchou, 2x toaleta, garáž a technická miestnosť. RD má dva balkóny a jednu terasu. Príjazd: asfaltová cesta chodník, siete: el.energia, plyn, voda, kanalizácia. Blízkosti nehnuteľnosti (0,5 km) sa nachádza prírodné kúpalisko jazero Tona. Predpokladaný termín dokončenia 10/2022. Bližšie informácie Vám rád poskytnem na telefónnom čísle: 0905242577 alebo na kolek-ZVNC-finprofitgroup.sk

Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.

Maklér:

makler
Maklér:Ľuboš Kolek
Telefón:0905242577
E-mail:kolek-ZVNC-finprofitgroup.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.