Search





There are currently 188 adverts.
Zoznam nehnuteľností
Novinky a aktuality

Na predaj útulná chalupa v lokalite Švrčkov Jarok, obec Podbranč

Price:
109 000,00 €
Region: Trnavský kraj
District: Senica
Town: Podbranč
Street: Švrčkov Jarok
Category: Cabins and recreational buildings
 
Condition of object: before reconstruction
Rooms count: 3
Podlahová plocha: 106 m2
Plot area: 1212 m2
Balcony: none
Loggia: none
Terrace: yes
Advert ID: JC7691
  

Advert description:

Ponúkame na predaj jedinečnú chalupu, ktorá sa nachádza na polo samote v malebnej lokalite Švrčkov Jarok, ideálnej pre tých, ktorí hľadajú únik od každodenného zhonu. Chalupa, ktorá je obklopená krásnou prírodou, vás očarí svojou útulnosťou a pokojom, ktorý poskytuje.

Táto nehnuteľnosť sa rozprestiera na pozemku s rozlohou 1212 m², pričom samotná chalupa má zastavanú plochu 183 m² a obytnú plochu 106 m². V interiéri nájdete tri veľkorysé izby, ktoré sú zariadené s dôrazom na pohodlie a funkčnosť. Dispozícia domu ďalej zahŕňa priechodnú kuchyňu s jedálenským kútom, ktorá plynulo prechádza do svetlej obývacej izby s krbom na tuhé palivo. K dispozícii je taktiež komora, kúpeľňa vybavená rohovou vaňou spoločná s WC a chodba.

Chalupa sa skladá z dvoch častí – pôvodná zrekonštruovaná časť je postavená z nepálenej tehly, zatiaľ čo moderná prístavba je zhotovená z Ytongu, čo zaručuje dobrú tepelnú izoláciu. Súčasťou pozemku sú aj hospodárske budovy v pôvodnom stave, s celkovou výmerou 76,60 m², ktoré sú postavené z kameňa. Tieto priestory ponúkajú široké možnosti využitia, či už na uskladnenie, hobby aktivity alebo dokonca na chov zvierat. Sedlová strecha, s drevenými trámami a betónovou škridlou značky Mediteran, garantuje dlhú životnosť a odolnosť voči poveternostným podmienkam. Súčasťou chalupy je plocha pre 3 parkovacie miesta.

Vykurovanie chalupy je zabezpečené elektrickým kotlom s radiátormi a krbom na pevné palivo, pričom teplovzdušné výduchy vedú teplo do všetkých izieb. Príprava teplej vody sa pripravuje pomocou elektrického bojlera o objeme 120 litrov. K dispozícii sú nasledovné inžinierske siete – chalupa má vlastnú studňu s pitnou vodou, pripojenie na elektrickú energiu s napätím 220V/380V a bio žumpu. Interiérové podlahy kombinujú keramickú dlažbu a plávajúce podlahy, ktoré dopĺňajú pôvodné drevené okná a dotvárajú tradičný, no zároveň príjemne autentický šarm chalupy.

Exteriér chalupy vás určite nadchne. Zastrešená terasa s rozlohou 19,5 m² je ideálnym miestom na relaxáciu s rodinou a priateľmi, či už si vychutnávate rannú kávu alebo večeriate pri sviečkach, obklopení zeleňou a pokojom prírody. Chalupa je prístupná po asfaltovej ceste, čo zabezpečuje bezproblémový prístup po celý rok.

Lokalita Švrčkov Jarok a okolie Podbranča sú známe svojou nádhernou prírodou, ktorá vás očarí bohatými lesmi a malebnými výhľadmi. Tento región ponúka množstvo turistických a cykloturistických trás, ktoré vás zavedú do srdca nedotknutej prírody, čo je ideálne na víkendové výlety s rodinou alebo priateľmi. Blízke historické pamiatky, kultúrne atrakcie a Kunovská priehrada zase ponúkajú rôznorodé možnosti pre voľnočasové aktivity.

Ak máte záujem o ďalšie informácie alebo chcete dohodnúť obhliadku tejto výnimočnej chalupy, neváhajte nás kontaktovať. Objavte svoje nové útočisko v srdci prírody, kde môžete relaxovať a užívať si život naplno!

Predajná cena: 109.000 EUR

Mesačné náklady: 70 EUR 

Financovanie: vlastné zdroje, hypotekárny úver

Chalupa sa predáva so zariadením.

Chalupa je na liste vlastníctva evidovaná ako rodinný dom.

Uvedená cena je vrátane sprostredkovateľskej odmeny pre RK, kompletného právneho servisu a finančného poradenstva.  

Rozrastáme sa - otvárame nové pobočky - prijímame nových realitných maklérov a finančných poradcov - najvyššie provízne a rozdielové odmeny na trhu. Dosiahnuteľný kariérny a provízny rast.  Pre viac informácií kontaktujte makléra.

Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť.

Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte.

Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese. Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.

Agent:

makler
Agent:Jozef Červenka
Phone:0903 266 668
E-mail:cervenka-ZVNC-finprofitgroup.sk

Contact:

I am interested in more information.
I am interested in property watch out.
Navrhujem cenu ... EUR.