Search





There are currently 195 adverts.
Zoznam nehnuteľností
Novinky a aktuality

Malebná chalupa na predaj v obci Horný Pial – Perfektný únik na vidiek.

Price:
80 000,00 €
Region: Nitriansky kraj
District: Levice
Town: Horný Pial
Street: Horný Pial
Category: Cabins and recreational buildings
 
Condition of object: before reconstruction
Rooms count: 2
Podlahová plocha: 90 m2
Plot area: 1099 m2
Balcony: none
Loggia: none
Terrace: none
Advert ID: JC7402
  

Advert description:

Ponúkame Vám na predaj očarujúcu chalupu v kľudnej časti obce Horný Pial, ktorá je ideálnym miestom pre milovníkov prírody a pokoja. Tento veľmi vkusne čiastočne zrekonštruovaný, pôvodne sedliacky dom z roku 1830 so sedlovou strechou, zachovanými drevenými podhľadmi a postavený z nepálenej tehly, dýcha históriou a autentickým šarmom. Chalupa je napojená na el. energiu, plyn a mestskú vodu, má úžitkovú plochu 90 m² a je situovaná na krásnom udržiavanom rovinatom pozemku s rozlohou 1099 m². Dispozične chalupa pozostáva z priechodnej kuchyne, spálne, obývacej izby a kúpeľne s WC. Súčasťou chalupy je aj komora, dielňa, suché WC a letná veranda, ktorá bola prerobená zo starej stajne.

Interiér domu je zariadený veľmi štýlovo a zároveň funkčne. Izby majú drevenú palubovku, zatiaľ čo kuchyňa je vybavená dlažbou. Pôvodné drevené okná dodávajú domu zase autentický vzhľad a plynové gamatky spolu s podlahovým kúrením v kuchyni, zabezpečujú príjemné teplo počas chladnejších dní. Kuchyňa má štýlovú drevenú kuchynskú linku a je plne vybavená modernými spotrebičmi vrátane sklo keramickej varnej dosky, el. rúry, digestora, chladničky a mikrovlnky. Kúpeľňa vybavená oknom má sprchovací kút a je spojená s WC. Prípravu teplej vody zabezpečuje 80-litrový elektrický bojler.  

Exteriér tejto chalupy je naozaj výnimočný a skutočnou oázou pokoja. Predná časť ponúka štýlovú studňu s úžitkovou vodou, oddychové miesto dotvorené okrasnými rastlinami, skalkou a s vybudovaným príjemným posedením. Táto časť pozvoľna prechádza do strednej časti záhrady, kde sa nachádza vybudované malebné jazierko s leknami, lavička na oddych a bazén, ideálny na osvieženie počas horúcich letných dní. V tejto časti nájdete aj umne oddelený priestor na pestovanie zeleniny. Zadná časť pozemku je venovaná sadu s ovocnými a okrasnými stromami, čo poskytuje ideálne miesto na oddych v tieni stromov a zber plodov. Letná veranda s výhľadom do záhrady, zase poskytuje útulné miesto na rodinné stretnutia a grilovanie.

Toto jedinečné miesto, ktoré si ihneď zamilujete, je ideálne pre tých, ktorí hľadajú slnečné a tiché prostredie s možnosťou turistiky, cykloturistiky a oddychu. Obec Horný Pial disponuje občianskou vybavenosťou, je vzdialená 16 km od mesta Vráble a len 11 km od termálneho kúpaliska Podhájska. Neváhajte a príďte si pozrieť tento malebný dom, ktorý vás očarí svojou atmosférou na prvý pohľad.

Kontaktujte nás pre viac informácií a dohodnite si obhliadku ešte dnes!

Predajná cena: 80.000 EUR

Mesačné náklady: 103 EUR (plyn 66 EUR, el. energia 26 EUR, voda 6 EUR, komunálny odpad 5 EUR)

Dom sa predáva so zariadením.

Chalupa je na liste vlastníctva evidovaná ako rodinný dom.

Uvedená cena je vrátane sprostredkovateľskej odmeny pre RK, kompletného právneho servisu a finančného poradenstva.  

Rozrastáme sa - otvárame nové pobočky - prijímame nových realitných maklérov a finančných poradcov - najvyššie provízne a rozdielové odmeny na trhu. Dosiahnuteľný kariérny a provízny rast.  Pre viac informácií kontaktujte makléra.

Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť.

Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte.

Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese. Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.

Agent:

makler
Agent:Jozef Červenka
Phone:0903 266 668
E-mail:cervenka-ZVNC-finprofitgroup.sk

Contact:

I am interested in more information.
I am interested in property watch out.
Navrhujem cenu ... EUR.