Search





There are currently 185 adverts.
Zoznam nehnuteľností
Novinky a aktuality

Exkluzívne na predaj RD s krásnym výhľadom na mesto, high end konštrukčné riešenia, lokalita Zobor - Nitra

Price:
deal
Region: Nitriansky kraj
District: Nitra
Town: Nitra
Street: Višnová
Category: Houses and villas
 
Condition of object: project
Rooms count: 5
Podlahová plocha: 212 m2
Plot area: 620 m2
Energ. certifikát: unknown
Balcony: none
Loggia: none
Terrace: none
Advert ID: PK261
  

Advert description:

Vitajte v jedinečnom raji domova! Na predaj exkluzívny rodinný dom s rozlohou viac ako 200 m² veľmi premyslene organizovaného priestoru v tichej lokalite, kde sa snúbi pohodlie s výnimočným výhľadom. Vstúpte do sveta, kde luxus spája ruky s prírodou a najmodernejšími technológiami. Cena tejto nehnuteľnosti, ktorá ponúka zážitok zo života ako nikdy predtým, je dostupná iba vážnym záujemcom po osobnej konzultácii.

Výnimočné vlastnosti:

Špičkové technológie: Dom je zhotovený z konopného betónu, úžasného overeného materiálu, ktorý vrátane toho že podporuje udržateľnosť aj vytvára jedinečnú atmosféru domova pretože konopný betón je ekologicky šetrný, bezkonkurenčne izolačný v rámci viacerých faktorov a zabezpečuje prirodzenú reguláciu teploty ako aj celkovej jedinečnej klímy v dome, ktorá je považovaná za najvhodnejšiu pre váš organizmus.

Inteligentná inštalácia fotovoltických panelov: Táto technológia nie je len energetickým zázrakom, ale aj veľkým krokom k nezávislosti. Dom je napájaný slnkom, čo znamená nielen úsporu energie, ale aj ohľaduplnosť voči životnému prostrediu.

Tichá lokalita s úžasným výhľadom: Každý okamih tu bude unikátny. Sledujte západy slnka a ranný orosený svet, ktoré vytvárajú nezabudnuteľnú kulisu pre váš každodenný život.

Nezabudnuteľné chvíle čakajú na vás v tomto dome, kde moderné technológie objímajú prírodu. Kontaktujte nás a začnite svoju cestu k domovu, kde sa spája pohodlie s prírodou a technológiou...bazén a rôzne jedinečné atrakcie sú samozrejme k dispozícii taktiež :) 

 

Agent:

makler
Agent:Patrik Kondé, Ing.
Phone:0905 449 599
E-mail:konde-ZVNC-finprofitgroup.sk

Contact:

I am interested in more information.
I am interested in property watch out.
Navrhujem cenu ... EUR.