Vyhľadávanie





V ponuke je 183 nehnuteľností.
Zoznam nehnuteľností
Novinky a aktuality
2.Obmedzenie platieb v hotovosti     Od 1.1.2013 vstúpil do účinnosti zákon č. 394 / 2012...
1.Energetická certifikácia budov   Predloženie energetického certifikátu pri realitnom obchode sa...

Nočný klub pod hradom v Nitre

Cena:
dohodou
Kraj: Nitriansky kraj
Okres: Nitra
Obec: Nitra
Ulica: Mostna
Kategória: Komerčné a prevádzkové priestory
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 0 m2
ID inzerátu: LuK6
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Výmena komerčné a prevádzkové priestory Nitra, Mostna.

Spoločnosť poskytuje služby: efektívny marketing Vašej nehnuteľnosti usmernenie v prípade nehnuteľnosti na predaj (homestaging) profesionálne nafotenie nehnuteľnosti zabezpečenie výpisu listu vlastníctva z katastra nehnuteľností (príp. fotokópie z katastrálnej mapy) osobná účasť makléra pri obhliadkach nehnuteľnosti osobná účasť pri rokovaniach so záujemcom o kúpu zabezpečenie návrhov zmlúv a dokumentov v spolupráci s advokátskou kanceláriou osobná účasť pri podpise dokumentov osobná účasť makléra pri finančných operáciách odovzdanie dokumentov do katastra nehnuteľností zabezpečenie výpisu listu vlastníctva s plombou (na základe plnej moci vlastníka) asistencia pri odovzdávaní nehnuteľnosti asistencia pri prehlásení médií z predávajúceho na kupujúceho • Znalosti – neustále sa vzdelávame aby ste sa na naše rady mohli spoľahnúť • Vzťahy – považujeme vás za súčasť procesu a preto sme s vami celý čas v úzkom kontakte • Profesionalita – vážime si našich klientov a usilujeme o ich 100% spokojnosť v celom procese Sme riadnym členom SORA (Slovenská realitná akadémia), riadime sa jej etickým kódexom a pokynmi. Naši realitní makléri sú certifikovaní SORA.

 INFO:

Rozloha:100m2
Mesačný nájom 800€ Energie 150-200€ (podľa spotreby). Odstupné s dohodou. Sme ochotní pristúpiť aj na alternatívu záloha +splátky.

Popis nehnuteľnosti:
Odstúpime kompletne zrekonštruovaný a zabehnutý nočný klub s nízkymi prevádzkovými nákladmi. Priestor odstupujeme kompletne zariadený vrátane zvukovej a svetelnej techniky. Priestor disponuje kvalitnou vzduchotechnikou (odsávanie/prívod vzduchu) a klimatizáciou. Nie je potrebná žiadna ďalšia investícia. INFORMÁCIE O PRIESTORE: Kapacita sedenie: 80 Kapacita spolu: 150 ZARIADENIE: - Vzduchotechnika - Klimatízácia - Osvetlenie: 2x Otočná hlava, RGB LED bary za DJ-om a na strope s ovládaním cez PC, Laser Cameo - Kompletné ozvučenie Electro Voice (2x bass EV EKX 18SP, 3x monitor EV EKX 12P) - Mixpult Pioneer DJM900NXS - Úsporná chladnička, úsporná mraznička - Barové stoličky, stoly a sedacie lavice vyrobené na zakázku - Pánske a dámske WC - Sklad - Dekorácie

Nie je nutná ďalšia investícia.

Information for foreign investors:

Nitra is a city in western Slovakia. It is located in the Nitra region and is the fifth largest city in Slovakia. It has approximately 77,000 inhabitants and is famous for its historical monuments and beautiful architecture. Nitra is also the seat of several universities and a cultural and educational centre in Slovakia.

Maklér:

makler
Maklér:Ľuboš Kolek
Telefón:0905242577
E-mail:kolek-ZVNC-finprofitgroup.sk

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.